×

Forside Produkter Menukort Om os Kontakt

 

Handelsbetingelser

 

Betalinger

Som bestillingssystem benyttes hoeghs-cafe.dk

Alle køb med betalingskort bliver behandlet via www.nets.eu

Når du opretter dig som bruger, accepterer du handelsbetingelserne og får automatisk en konto på hoeghs-cafe.dk

Levering af skolemad

Levering vil foregå efter gældende aftale mellem madleverandør og skole, yderligere information finder du under menuen "Din konto".

Ordrebekræftelse

Før du afslutter din ordre, får du en opsummering af din bestilling. Her kan du hurtigt danne dig et overblik over din bestilling i de respektive dage eller uger. I hovedvinduet kan du se totalbeløbet og gennemføre betalingen.

Når din betaling er registreret gennemføres ordren, og du får en kvittering på skærmen. Kvitteringen kan du printe ud som dokumentation.

Fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret på mad der er leveret, ikke leveret mad kan afbestilles efter aftale.

Til forskel fra normal handel på internettet er der er ingen fortrydelsesret ved køb af madvarer via internettet.

Reklamation

Hvis der, mod forventning, skulle opstå fejl i leveringen, skal du straks rette henvendelse til din madleverandør. Evt. reklamation skal ske samme dag. Du kan finde kontaktinformationerne nederst på siden.

Sikkerhed

Hoeghs-cafe.dk bruger Nets Easy som betalingsleverandør. Betalingen forgår over en sikker HTTPS forbindelse, det forhindrer uvedkommende i at få adgang til dine data.

Persondata politik

Som bruger på hoeghs-cafe.dk er du sikker på at dine brugeroplysninger ikke bliver videreformidlet til uvedkommende 3. part.

Dine oplysninger vil blive brugt af eventuel madleverandør i forbindelse med levering og produktion af mad.

Du kan til enhver tid selv rette i dine personlige oplysninger under "Din konto".

Ved accept af handelsbetingelser giver du hoeghs-cafe.dk retten til at holde dig informeret omkring systemet, maden og andet via e-mail eller Facebook.

Priser og transaktion

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er inkl. moms.

Brugernes ansvar

Det er altid den enkelte brugers ansvar at tjekke om bestilling og betaling er gået korrekt igennem således at madleverandøren kan levere den ønskede mad. Det er muligt at se alle godkendte bestillinger under "Din konto" > "Profil" når du er logget ind.

Ligeledes er det den enkelte brugers ansvar at beskytte sine login-oplysninger til hoeghs-cafe.dk.

Det er altid muligt at skifte adgangskode, hvis man er i tvivl om uvedkommende skulle have adgang til profilen. Dette gøres under "Din konto" > "Profil" når du er logget ind.

Kontakt og ansvar

Administration, kontakt og support til brugere varetages af hoeghs-cafe.dk og den enkelte madleverandør.

Det skal understreges at de skoler, der benytter sig af systemet, naturligvis i samarbejde med hoeghs-cafe har stillet krav til den enkelte madleverandørs udbud, kvalitet og leveringssikkerhed.

Madleverandørens ansvar

I det omfang det kan påvises, at en madleverandør måtte foretage fejl i leverancen af mad, vil evt. erstatning højst andrage det indbetalte beløb på den aktuelle ordre.

Der kan ikke rettes krav om anden form for erstatning i sådanne tilfælde.

Hoeghs-cafe.dk er ikke ansvarlig for tab som skyldes:

- nedbrud i/manglende adgang til it-systemer eller beskadigelser af data i disse systemer, uanset om det er hoeghs-cafe.dk selv eller en ekstern madleverandør, der står for driften af systemet.

- svigt i hoeghs-cafe.dk’s strømforsyning eller telekommunikation, lovindgreb eller forvaltningsakter, naturkatastrofer, krig, oprør, borgerlige uroligheder, sabotage, terror eller hærværk, herunder computervirus og -hacking.

- ved systemnedbrud og forhold, der ikke direkte skyldes forhold hos hoeghs-cafe.dk, kan der ikke rettes krav om erstatning mod hoeghs-cafe.dk.

Ændring af vilkår

Hoeghs-cafe.dk forbeholder sig ret til at ændre handelsvilkårene, med binding for alle eksisterende brugere.

Du har som bruger ret til at slette din konto. Kontakt venligst os på mail hoeghscafe@gmail.com.